Betöltés...
Autóbusz rendelés, belföldi és nemzetközi személyszállítás

Kezdőlap
Szolgáltatásaink
Járműpark
Árlista
Ajánlatkérés
Kapcsolat
 

 

Rólunk írták

"Nagyon szépen köszönjük a buszos szolgáltatást.
Maximálisan elégedettek voltunk mind az ügyintézés, mind a busz minőségével, tisztaságával, kényelmével.
Hogy még a buszsofőr is kedves és türelmes volt, hab a tortán.
Ha buszra lesz szükségem, Önökhöz fordulok, és másoknak is fogom ajánlani.""Én elég sokáig voltam idegenvezető és mostanában is elég sok buszos programot szervezek, de ilyen kedves, segítőkész és udvarias pilótákkal  nagyon régen találkoztam. Csak a legnagyobb elismeréssel és köszönettel tudok róluk beszélni, nagyban hozzájárultak a hétfői zsúfolt program  zökkenőmentes lebonyolításához! A terrorveszély miatt nagyon fontos volt, hogy busszal közlekedjünk.Ez a busz teljesen rendben volt, tisztaság és  kényelem fogadott, a mikrofon működött, ami szintén nagyon fontos volt."

 

"Öröm volt Önökkel együtt dolgozni és remélem, hogy a jövőben is fogunk együtt dolgozni!"
 

"Régóta utazunk busszal, mindenfelől. És a keddi Józsi bácsi sofőrünk, egy csodálatos élmény volt számunkra. Egy üde színfoltja volt a napnak.  Az, hogy előző este felhívott és megkérdezte van-e valami kívánságunk, vagy útba esik-e valaki, akit felvegyen, már ez is meghatott. Amikor  megbeszélte velünk az utat, hogy dugó nélkül jussunk el az Állatkertbe, az a második csodálat volt. (Volt  régebben, olyan sofőr, másik cégnél, akit  kértünk, hogy a Megyeri hídon menjen, mert hamarabb odaérünk, és ennek ellenére az Árpád hídon ment, és másfél órát utaztunk a gyerekekkel.)  Józsi bácsi szuperül vezetett, és a visszafelé vezető utat is feldobta gyerek szeretete, és odafigyelése. Az Állatkert mellett, múlt hét kedden, ő volt  nekünk a másik nagy élmény!! Szeretnénk megköszönni, és ha máskor megyünk az Állatkertbe, őt fogjuk kérni, ha szabad. Gratulálunk hozzá!  Szép napot Önöknek!"
 

"A sofőrrel, Kovács Attilával teljes mértékben meg voltunk elégedve, nagyon kedves ember, közvetlen, jól viszonyult a gyerekekhez és teljesen  biztonságban éreztük magunkat a buszon a rutinos és nyugodt vezetésnek köszönhetően. Szívesen utaznánk máskor is Vele."
 

"Az utazás során teljes mértékben meg voltunk elégedve az Önök szolgálataival, s maga a sofőr úr is igen flexibilis, megértő, barátságos embernek  mutatkozott! Tehát amennyiben a jövőben is szükségünk lesz buszra, szerintem nem sokat fogunk hezitálni, hogy kit válasszunk!További szép  napot kívánok Önnek!"
 

" a junius 1-4 Plitvice- Dubrovnik utazásról tegnap hazaérkeztünk. Szeretném ha továbbitanád köszönetünket a két sofőr lelkiismeretes, segitőkész  és profi munkájáért. Nagyon meg voltunk elégedve."
 

" Két évvel ezelőtt igénybevettük szolgáltatásukat a pécsi kirándulásunkhoz, és maximálisan meg voltunk elégedve.Ebben a tanévben a dorogi  Eötvös iskola 5. b osztályának a tanulmányi kirándulására szeretnék autóbuszt rendelni."
 

" Kedves Liliana,  ...... még egyszer én is köszönöm a pontos, precíz munkát és az autóbusz-vezetők  kiváló tevékenységét! Jó pihenést kívánok a nyárra!"
 

"....Tavaly Önökkel voltam osztálykiránduláson, és nagyon meg voltam elégedve. Szeretnék idén is Önökkel utazni, ha lehetséges."
 

 "Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet  - kollégáim nevében  is - Önnek a rendkívül korrekt, partneri, készséges bonyolításért, kollégájának Őri  József úrnak a kényelmes, biztonságos utazásért. Munkájukban további sikereket, utasokban bővelkedő szép nyarat kívánok. Szívélyes üdvözlettel  és köszönettel"
 

" Partnerünk tökéletesen elégedett volt az általatok nyújtott szolgáltatással. Úgy fogalmazott "osztályon felüli volt" !"
 

"...elégedettek vagyunk és remélem mihamarabb lehetőségünk lesz együtt dolgozni. Szép napot!"
 

" Tisztelt Pilis Plusz Kft! Köszönetemet szeretném kifejezni az önök cége felé. A megrendelt busz időben az iskola előtt volt, kollégájuk Tollas  Levente buszsofőr nagyon udvarias és készséges volt velünk az egész kirándulás ideje alatt. Másoknak is fogom ajánlani a cégüket."
 

"Minden nagyon szuperül sikerült és ezúton is köszönjük, remek szolgáltatást nyújtottatok!"
 

"Az utunk nagyon jól sikerült."
 

"Köszönjük szépen a fuvart. Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásukkal."
 

"Nagyon kellemes és sikeres osztálykiránduláson vagyunk túl, nem utolsósorban az Ön segítségének köszönhetően. Még egyszer szeretném  megköszönni azt a gyors és segítőkész reagálást, amellyel problémánk megoldására reagált és segített annak a lehető legkedvezőbb módon történő  rendezésében. Sofőrünk, Szarka Tamás is végig udvariasan és együttműködően viselkedett, ezúton is szeretném jelezni elégedettségünket. Pozitív  hozzáállásukat és segítőkészségüket még egyszer megköszönve"
 

"Ismételten szeretném megköszönni a szombati egri osztálykirándulásunk sikerességéhez hozzájáruló minden segítséget, magas szintű szolgáltatást  és valamennyi kedvezményt! Ismételten köszönöm, hogy Őri József Úrral utazhattunk. Remélve, hogy a jövőben is lesz lehetőségem Önöket  választani bármilyen utazáshoz, szeretettel kívánok Önnek és Kollégáinak a munkájukhoz jó egészséget, sikereket!"
 

"Ezúton szeretném megköszönni az erdei iskolás gyermek szállítást….De nem csak ezzel voltunk megelégedve, hanem a sofőrök munkájával,  hozzáállásával. Külön említeném Szarka Tamást, aki a 4 napot velünk töltötte, nagyon megbízható és segítőkész volt. Remélem máskor is  számíthatunk az önök cégére."
 

"Az osztály és a magam nevében is szeretném megköszönni, hogy lehetővé tették számunkra ezt a kirándulást! Külön köszönet kedves sofőrünknek,  Nagy Józsefnek is! Remélem, hogy a jövő tanévben, várhatóan szeptember második hétvégéjén is igénybe tudjuk venni a buszt."
 

„Nagyon szépen köszönjük Őri József és Nagy József segítőkészségét, udvariasságát  a mai világban nem sok ilyen emberrel találkozunk. Minden  résztvevő pedagógusunk nagyon pozitív visszajelzést adott a munkájukkal kapcsolatosan. Köszönet minden segítségért.„
 

“Szerencsésen hazaérkeztünk, minden rendben volt! Köszönöm szépen az ismételt  megbízhatóságot  és korrektséget  az egész közös munkánk  folyamán, Önökkel egy élmény együtt dolgozni! A gépkocsivezetők pontosak  voltak,szintén  megbízhatóak és kedvesek.”
 

„Nagyon jól sikerült az utazás, kedves volt a sofőr, jó a busz, köszönjük szépen."
 

„A Budapesti Ifjúsági Kórus nevében szeretném megköszönni az önök által biztosított sofőrök (Szarka Tamás, Berecz Tamás) munkáját.A buszt  mindig rendben tartották, figyeltek a tisztaságra, előzékenyek, pontosak és segítőkészek voltak, így sikerült a programunkat maradéktalanul  megvalósítanunk.”
 

“Köszönetemet fejezem ki Önök felé, mert igen szolgálatkészen álltak rendelkezésünkre, igényeinket kielégítve. A két sofőr, nagyszerű emberek  voltak. Ragyogóan vezettek, kifogástalanul teljesítették minden kívánságunkat. Szakmailag és emberileg is csak gratulálni tudok.”
 

“Az osztály és a magam nevében is szeretném megköszönni, hogy lehetővé tették számunkra ezt a kirándulást! Külön köszönet kedves sofőrünknek,  Nagy Józsefnek is! Remélem, hogy a jövő tanévben, várhatóan szeptember második hétvégéjén is igénybe tudjuk venni a buszt.”
 

“Nagyon szépen köszönjük Őri József és Nagy József segítőkészségét, udvariasságát  a mai világban nem sok ilyen emberrel találkozunk. Minden  résztvevő pedagógusunk nagyon pozitív visszajelzést adott a munkájukkal kapcsolatosan. Köszönet minden segítségért.”
 

“Ezúton szeretném megköszönni a  nyíregyházi kirándulásunk buszos szolgáltatását. Mindennel nagyon elégedettek voltunk! Külön kiemelném azt,  hogy bármely kérésünkre figyeltek, igyekeztek teljesíteni, illetve Berecz Tamás sofőrt, aki nagyon jól vezetett, gyermekszerető és nyugodt volt  végig.”
 

„Ismételten csak köszönettel tartozom Önöknek!
 Az autóbusz pontosan, jó helyre, tisztán érkezett!
 Végig zökkenő mentes volt az utunk!
 A sofőr úr rendkívül udvarias volt és hihetetlenül jól vezetett!
 Semmi problémánk nem volt szolgáltatásukkal!
 Végig biztos kezekben éreztük magunkat!"


"Csak a jó hírüket tudom terjeszteni.“

 

„Utazásunk ragyogóan sikerült. Semmi kifogásunk nem lehet. Köszönjük Önöknek az utazás példás lebonyolítását. Következő zarándoklatunk már  csak tavasszal várható. Addig is minden jót kívánunk maguknak.”
 

"Az utazásunk remekül sikerült. Amihez nagymértékben hozzájárult József türelme, szakértelme, kedvessége. Köszönöm!"
 

„Nagyon jól sikerült a kirándulás, minden rendben volt, Tamás nagyon kedves, rugalmas és jó sofőr volt.”
 

„Zökkenőmentes és nagyon kellemes volt az utazásunk Nagy Józseffel, úgyhogy ha lehetséges, őt szeretnénk kérni legközelebb is. Már meg is  beszéltük az útvonalat vele.”
 

„Szeretném megköszönni, hogy buszos szolgáltatásukkal hozzájárultak a mai kirándulásunkhoz. Külön köszönöm, hogy Nagy Józseffel mehettünk  (ismét), a gyerekek is nagyon megkedvelték. Kedves, jól vezető,rugalmas sofőr, jó volt vele utazni. :)”
 

„Az utaztatás sikeresen megtörtént. Minden elismerésem a buszvezetőké, akik zökkenő mentesen ezt a hosszú utat levezették.”
 

„Mindenképpen fogom Önöket keresni, ha buszra lesz szükségünk!"
 

"A hétfői Don Bosco óvodás buszrendeléssel kapcsolatban szeretnék visszajelezni.
 Mind az óvó nénik, mind a magam nevében nagyon szépen köszönjük a kiemelkedően alapos, lelkiismeretes szervezést, a buszvezető Őri József úr    kedvességét és pontosságát. Nagyon ritka a mai világban, hogy ilyen példa értékű munkavégzéssel, szolgáltatással (és korrekt árakkal) találkozzon  az ember."

 

"Az óvónők már jelezték, hogy a jövőben is Önökkel szeretnénk a buszos utakat szervezni, aminek a lebonyolítását természetesen én nagyon  szívesen elvállalom."
 

"Még egyszer köszönjük a fantasztikus buszos élményt (azt még nem is említettem, hogy a gyerekek is mennyire élvezték az utat!), munkájukhoz  további sok sikert kívánunk!"
 

"Ismételten köszönetet szeretnénk mondani a buszért és Tamás bácsiért :) (Nagyon gyerekcentrikus,aranyos buszsofőr) Élményekkel teli volt a    Parkban eltöltött idő és jól éreztük magunkat az utazás közben is."
 

"Köszönjük szépen a mindenre kiterjedő, pontos, precíz, gyermekközpontú szolgáltatást!
 Legközelebb is csak Önökkel utazunk."

 

"Önöknek is köszönhetően a kirándulás nagyon jól sikerült az időjárás tréfája ellenére is.
 Szolgáltatásuk minden részével elégedett volt kis csapatunk.
 Munkatársaik minden kérésünknek készségesen eleget tettek. Köszönjük.
 Ígérem, hogy mindenhol jó hírüket fogjuk terjeszteni és amennyiben újra útra kelünk ezt kizárólag Önökkel tesszük."

 

"Köszönjük mind a három buszos kirándulás tökéletesen sikerült. 
 Remélem a jövőben is lesz alkalmunk együtt utazni." 
 

"Nagyon köszönöm a busz szolgáltatást. Nagyon kedves volt a buszvezető, pontos és precíz. Örömmel szervezek az Önök társaságával autóbuszos  kirándulásokat a jövőben is!"
 

"A zirci utunk nagyon jól sikerült,  a busz, a gépkocsivezető is nagyon-nagyon rendben volt.
 Mégegyszer köszönöm a segítő és kedves hozzáállását."

 

"Szeretnénk megköszönni Dánfi Sándornak és Matus  Józsefnek a kiránduláson való rendkívül segítőkész és udvarias viselkedését."

 

"2016. szeptember 29-október 2-a között a Szentendrei Református Gimnázium 7.a osztálya Határtalanul! pályázat keretében utazott a Pilis Plusz Kft autóbuszával, aminek sofőrje Debreczeni György volt.
Már az út elején megbizonyosodtunk arról, hogy egy „pedagógus vénával” rendelkező vezetőnk van, aki segítőkészségével, remek humorával, a gyerekek fegyelmezésével, történetivel nem csak az autóbuszt vezette, hanem a csoport valódi társa volt.
Az utunk Szolgálat és kapcsolatteremtés címén abból állt, hogy református templomokat és iskolákat látogattunk, ott műsort adtunk és programjaink voltak a hasonló korú ottani gyerekekkel. Gyuri „száguldó fotóriporterként” mindezt meg is örökítette, ezzel is segítve munkánkat.
Mindig észrevette, ha valakinek segítségre volt szüksége: víz, vagy telefontöltő, vagy sátorfelverés, vagy nehéz csomag cipelése terén.

Az útról a gyerekek fogalmazást írtak, amiben többen is megemlítik őt. Ebből idézek most:
„A sofőr elég kedves volt velünk, habár néha kicsit túl sok volt a fegyelmezése. „
„A buszos sofőr bácsi nagyon kedves, vicces és segítőkész volt. Mindig ott hülyéskedett velünk.”
„A sátor felállítás Kopácson elég nehéz volt, de szerencsére a sofőr (Gyuri bácsi) ebben is segített.”
„Kicsit nehéz lehetett minket fegyelmezni, de Gyuri bácsi ebben is készségesen segített.”
„ A busz sofőrje nagyon jó fej volt.”

A gyerekeknek elégedettségi kérdőívet is ki kellett tölteni az utazás után, amiben a kérdések a programokra, étkezésre és a buszutazásra is kiterjedtek. Az idevonatkozó kérdés a következő volt:

Mennyire voltál elégedett a z utazással a buszon?

Az 5 kategóriából (egyáltalán nem/kissé/közepesen/nagyon/teljes mértékben/) a válaszadók 33%-a nagyon, míg a fennmaradó 66%-a teljes mértékben elégedett volt a buszutazással, ami nemcsak a kényelmes autóbusznak, hanem a sofőrünknek is köszönhető.

Arra kérdésre, hogy mi volt a legpozitívabb élményed az utazás során a válaszadók 10%-a említette a busz utat, Gyuri bácsit, és egyikőjük a következőt írta: „A buszsofőr volt a legkellemesebb élmény az út során.”

Nagyon köszönjük, hogy lehetőségünk volt ezt a 4 napot ilyen remek, gyerekekkel is jól bánó, és a csapat tagjaként működő autóbuszvezetővel, Debreczeni Györggyel, Gyuri bácsival együtt töltenünk.
Kívánunk cégüknek további eredményekben (vezetési kilométerekben) gazdag éveket, a mihamarabbi közös utazás reményében:

Körösmezei-Varga Zsuzsanna, a SZRG 7.a osztályfőnöke"


"Szeretném megköszönni,hogy ismét nagyon szimpatikus,derűs és a vezetéshez kiválóan értő sofőrt sikerült küldeniük. Csak jókat tudok mondani,különös tekintettel magára a buszra is ( könnyen kezelhető volt és a szűk utcákba is befért )."

 

"Köszönöm neked és a Cégnek, hogy örömet szereztetek a Veresegyházi Medveotthon meglátogatásával.
A kiküldött sofőrök Bálint Dénes és Berecz Tamás, kedvesek, türelmesek és minden tekintetben udvariasak  voltak. Kellemes volt az utazása 65 gyermeknek és nekünk is felnőtteknek. Köszönet és hála, hogy Benneteket választottunk a biztonságos és komfortos utazásunkhoz.
Sok sikert kívánunk a munkátokhoz!"

 

 

 

 

 

 

 

< Vissza